Blogg

Rekommenderar vandrarhem nära Malmö !


skrivet den 24 sep av Dodo, klockan:09:20

Tjolahopp och godmorgon!

I helgen var jag på ett vandrahem nära Malmö som var så mysigt. Var inne i Malmö stad på fredagskvällen och hade riktigt trevligt. Träffade människor som pratade sin bräkiga skånska som jag faktiskt tycker låter ganska trevlig.

Fika på stan på lördagen och en massa shoppande inne i stan tillsammans med min väninna:-) Kom hem med en del kassar och min man var väl inte sådär superglad eftersom jag fick hans kort innan jag åkte i fredags morsse.. Vadåå, herregud kan man inte ens få köpa sig lite fint när man är hemmafru och tar hand om barnen och hemmet och serverar middag varje dag. Iofs har jag en tjej som kommer hem varje torsdag och gör en grundlig städning i huset. Men , jag gör ju allt annat!! Tror inte mannen i huset förstår att vi hemmafruar sliter häcken av oss och att vi behöver få mer uppmärksamhet än så :-) :P . Dessutom tog jag in på vandrarhem nära Malmö och inget hotell mitt i Malmö som skulle vara betydligt dyrare. Så, sur det ska han inte vara, snarare tacksam att jag inte levde världens lyxliv. Men jag är otroligt tacksam för att jag har den förmånen att få använda sin mans kort självklart så jag ska inte klaga...

Jaja... han glömde snart bort det eftersom jag hade handlat till honom oxå.. En Armani kostym som han önskat sig hur länge som helst och det var min kära man värd:-)

Ha en bra dag!/ Anna Panna


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Comments are closed